Mijn verhaal

07-08-2023

Bezoek ons schoonheidssalon

Ik heb nooit veel gehad met het idee om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon. Ik ben opgevoed op het platteland, bracht mijn vrije dagen door in ons eigen bos en leerde van mijn vader de kracht van de natuur. Mijn moeder leerde me hoe belangrijk het is verzorgingsproducten met gifstoffen te mijden dus een bezoekje aan een beautysalon behoorde niet tot de afspraken in haar agenda. En die ene keer dat ze het toch deed, kreeg ze een allergische reactie op de producten die gebruikt waren. In mijn tienerjaren, was het mode je wenkbrauwen weelderig te laten groeien, puur natuur was in die tijd gewoon OK.

Mijn allereerste ervaring

Ik moet zeggen dat er een hele grote drempel was om een schoonheidsinstituut binnen te stappen. Toen ik toch een keer ( Ik was toen al 18) de stap waagde om een deodorant te kopen kwam de verkoopster na afloop dicht naar me toe. Ze hield haar hoofd wat schuin om heel goed mijn gezicht te bestuderen. Vervolgens zei ze dat mijn huid er vreselijk uitzag en echt dringend een crème nodig had. Ik vond dit echt zo vernederend! Ik kreeg een heleboel samples mee, die wel fijn aanvoelden, maar echt flink boven mijn budget waren. Ik heb in deze zaak nooit meer een voet binnen gezet, ook niet voor mijn favoriete deodorant. Het was echt een zeer onaangename ervaring,

Maar het idee om jezelf te laten verwennen ben ik altijd aantrekkelijk blijven vinden. Een bezoek aan de kapper is een traktatie aan jezelf. Een massage een weldaad voor je lichaam en geest. Maar een beautysalon bezoeken - dat durfde ik echt niet.

Ik maak kennis met Purity Herbs

Het was echt een ontdekking toen ik in 1998 de IJslandse Asta van Purity Herbs leerde kennen en ook haar producten ging gebruiken. ( lees meer) Nu kon ik mezelf thuis heerlijk verwennen. Op hun website stond "Creëer een luxe spa in je eigen huis". En zo heb ik het ook altijd ervaren. Na vele jaren genieten van de producten ben ik in 2013 begonnen met het doorgeven van deze passie door ze te importeren en te starten met de webshop en verkoop in gezondheidswinkels, salons e.d. De vele berichten, reviews, mailtjes en persoonlijke ervaringen van tevreden klanten maken me intens gelukkig. Maar ik wou meer doen dan producten verzenden. Ik wil mijn klanten ontmoeten, het verhaal over de IJslandse kruiden met jullie delen. Ik wil persoonlijk zien wat de producten voor de huid doen. Ik wil de producten laten voelen en vooral ruiken. Daarom ben ik na mijn opleiding gestart met de behandelingen.

Ultieme verwennerij

Terug denkend aan mijn eigen negatieve ervaring wil ik dit tegen je zeggen: Ik wil dat je je bij mij echt op je gemak voelt!
Je bent mooi zoals je bent en als je hulp wilt ben ik er voor je.
Bij mij kan je terecht voor een behandeling zonder je verplicht te voelen na afloop ook iets te kopen.
Je kan hier gewoon even binnenspringen voor advies en je kunt samples meenemen als je twijfelt of dit is waar je naar op zoek bent.

Dit is mijn doel

Ik leg in mijn behandelingen naast huidverbetering ook de nadruk op de beleving, het genieten en de ontspanning. Een crème opsmeren kan je thuis ook, maar dit doe je voor jezelf. Het is een cadeautje aan jezelf. 

Jij verdient dit!
Ik hoop dat ik je mag verwennen.

Liefs Elena


Klik hier als je meteen een afspraak wilt maken in mijn agenda