.


Wie ik ben

Ik ben Elena en ik ben gecertificeerd schoonheidsspecialiste. Ik kan intens genieten van de natuur en hou er van mensen te verzorgen en te verwennen. Toen in 1988 Purity Herbs mijn pad kruiste en ik de mooie resultaten zag bij mezelf, mijn familie en kenniskring,  kreeg ik een enorm verlangen mensen met huidproblemen te helpen. In 2013 werden mijn man en ik importeur van dit merk en startten we met de verkoop via de website en winkels in de buurt. Het geeft me enorm veel voldoening anderen gelukkig te mogen maken met Purity herbs.

Toch ontbrak er een stukje in de puzzel. Ik geniet van de contacten met klanten maar wil meer dan advies geven en producten verzenden. Ik wil er een genotsmoment aan koppelen. Ik wil dat iemand hier in mijn salon op mijn stoel komt liggen en zich helemaal overgeeft aan ultieme verwennerij.

Ik wil een plekje creëren waar je jezelf kunt zijn zonder enige schaamte voor je huid of huidproblemen. Ik hoop dat ik je mag begeleiden in deze wondere wereld van IJslandse kruidenpracht. Liefs, Elena

Hoe ik Purity Herbs leerde kennen...

Ik heb een makkelijke huid maar had altijd wel ergens een puistje. Gelukkig heb ik van jongs af aan geleerd hoe belangrijk het is voor een natuurlijke dagcrème te kiezen en ben ik altijd voorzichtig geweest met het gebruik van make-up. Wel hield ik enorm van urenlang zonnen, wat een enorme belasting is voor je huid. Ik had vaak branderige ogen na het gebruik van make-up remover met chemische ingrediënten. Ook de crèmes die ik gebruikte voor droge handen na het klussen in mijn huis hielpen niet, ongeacht hoeveel of hoe vaak ik smeerde. De producten van Purity Herbs waren een enorme ontdekking voor mij! Mijn huid ging er enorm op vooruit en ik genoot van de verzachtende crème op mijn gezicht en de frisse geur van de tonic. Ik ging persoonlijk ervaren dat jezelf verwennen met heerlijke producten goed doet voor zowel lichaam als geest en een uiting is van liefde voor jezelf!

Mijn passie

Ik wil mijn passie voor de natuur en de kracht die daarin te vinden is delen met anderen. Ik ben opgegroeid met liefde voor alles wat groeit en bloeit. Als kind herinner ik me nog hoe mijn vader tinctuur maakte van smeerwortel om een wond te verzorgen. En zijn enthousiasme over hoe snel het heelde zal me altijd bijblijven. Ik had nooit gedacht dat kruiden en de kracht die er van uit gaat zo'n grote rol in mijn leven zouden gaan spelen. Ik ben dankbaar dat ik Purity Herbs met jullie mag delen. 

Mijn schoonheidssalon in Axel

Mijn salon bevindt zich op de eerste verdieping van mijn woning en er heerst een gezellige, huiselijke en ontspannen sfeer. Ik ben samen met mijn man en dochter in 2010 naar Axel verhuisd en het is hier heerlijk als je rust en ontspanning zoekt. Woon je ver hier vandaan? Dan is het echt een aanrader er een daguitstap van te maken of zelfs een weekend, midweek of vakantie aan te koppelen. De Zeeuwse polders zijn prachtig om te fietsen en op loofstand van ons huis kan je genieten van natuurgebied met bossen en kreken. In het centrum van Axel zijn gezellige restaurantjes waar je lekker kunt lunchen of dineren. Ik geef je graag advies waar je kunt logeren.

Mijn bezoek aan IJsland

In 2016 verbleef ik 2 weken bij Jon en Asta van Purity Herbs Iceland. Daar heb ik mogen ervaren hoe zuiver het land is, en hoe anders de lucht die je inademt als er geen industrie is. Hoe helder het water in de rivieren is en hoe zacht het op je huid aanvoelt als je doucht. Ik heb intens genoten van mijn bezoek aan de warmwaterbronnen van Myvatn en maakte pas echt contact met de "ruige natuur" tijdens paardentochten, genietend van adembenemende uitzichten.

.