Davos Air kuurolie - luchtzuivering- 30 ml

Niet in voorraad

Davos Air kuurolie is de meest populaire mix olie voor gezonde luchtwegen en een ideale frisse geur in huis. Je waant je in het Zwitserse Davos, hoog in de bergen in de dennenbossen.

Davos kuurolie is dus hét mengsel voor luchtzuivering en gezonde luchtwegen. Deze etherische oliën versterken elkaars werking zodat er een effectieve synergie ontstaat voor de luchtwegen. Davos kuurolie bestaat uit de essentiële oliën van:

  • Grove den
  • Eucalyptus
  • Pepermunt
  • Akkermunt

In de verdamper of de aromabrander geeft de Davos Air kuurolie een verfrissende en prettige geur die lucht geeft en de ruimte zuivert en verfrist. Als verdampingsolie is Davos kuurolie zeer geschikt voor een ziekenkamer.

In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: Gebruik 6 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, kledingkast of op het nachtkastje.
Stomen: gebruik maximaal 4 druppels. Dit is intensief en effectief en helpt om vrijer te ademen door de neus.

Geen verdamper en toch snel een kamer verfrissen? Kijk kan in de webshop voor Davos Airspray. Een mix van de Davos essentiële oliën gemengd met alcohol om snel een ruimte te begeuren. Een kamer voor of na bezoek, een praktijkruimte net voor de cliënt komt, het toilet, een muffige auto of om gewoon om jezelf of de ruimte op te frissen.

Specificaties

Geur Den, Fris, Groen, Munt
Merk Davos Air
Ingredients: Eucalyptus globulus leaf oil, Pinus sylvestris leaf oil, Mentha arvensis leaf oil, Mentha piperita oil

Waarschuwing

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: onmiddellijk een vergiftigingencentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën. 

14,95 €